ONETWO3 NORDISKA MÄSTERSKAPET I TREVALLARE
4 - 6 oktober 2019

Läs mer på tävlingssajten:
ONETWO3.SE

Nordiska mästerskapen i trevallars carambole arrangeras i Stockholm

Nu i höst har också Stockholms Carambole Club tillsammans med Söderbiljarden fått äran att även stå som värd för de Nordiska mästerskapet i trevallars carambole. Mästerskapen kommer att spelas på Söderbiljarden i Stockholm och förberedelserna är i full gång. Redan nu så har hallens ägare införskaffat ytterligare ett carambolebord och den administrativa planeringen är i full gång för mästerskapet.

Turneringen spelas 4:e till 6:e oktober. Då får vi addera Danmarks världsspelare Tony Carlsen och Dion Nelin samt Norges bästa spelare till startfältet. Om vi hade höga förväntningar på våra SM-tävlingar så förstår ni alla att Nordiska mästerskapet blir ett strå vassare som turnering. Sällan har så många högkvalificerade carambolespelare stått på svensk mark samtidigt.

Vi alla på Stockholms Carambole Club hoppas att du har möjlighet att besöka oss på vår hemmahall Söderbiljarden under dom aktuella tävlingarna. Både för att heja på våra hemmaspelare och för att se följa och njuta av carambole i absolut världsklass direkt på plats.

Läs mer på tävlingssajten:
ONETWO3.SE